Spaghete cu taco
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene lacto ovo în repertoriul tău, Taco Spaghetti ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 328 de calorii . Pentru 95 de cenți per porție , primești un fel principal pentru 8 persoane. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită fasole neagră, roșii din conservă, salsa și spaghete. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 71% . Acest scor este solid. Rețete similare includ umplutură pentru Taco cu fasole neagră și ardei , supă de Taco ușoară și delicioasă și salată de Taco cu pește sănătoasă și picantă .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175°C. Rupeți spaghetele în treimi; gătiți-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru a obține o consistență al dente.
Între timp, într-o oală olandeză, gătiți carnea de vită la foc mediu timp de 6-8 minute sau până când nu mai este roz, se sfărâmă; scurgeți-o. Adăugați condimentul pentru taco și apa; aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați fasolea, roșiile, 1 cană de brânză și salsa.
Scurgeți spaghetele; adăugați-le în amestecul de carne de vită și amestecați pentru a le omogeniza.
Transferați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33x23 cm.
Coaceți, acoperit, 20 de minute.
Presărați cu brânza rămasă.
Coaceți, fără capac, încă 3-5 minute sau până când brânza se topește.
Se lasă să stea 5 minute înainte de servire.