Sous-Vide 101: cotlet de porc frecat picant cu sos BBQ
Rețeta Sous-Vide 101: Cotletele Picante de porc frecate cu sos BBQ sunt gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de coaste de porc, pudră de chlii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pudra de alaun, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cotlet de porc Sous Vide cu gust de mere-ghimbir, Filet De Porc Sous Vide, și Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid.
Instrucțiuni
1
Combinați pudra de chili, 1 lingură de zahăr brun, sare, cayenne, coriandru, fenicul și piper împreună într-un castron mic și amestecați pentru a combina. Puneți deoparte 1 lingură. Frecați amestecul rămas uniform pe fiecare suprafață de cotlet de porc. Sigilați Cotletele de porc într-un singur strat într-o pungă de vid și gătiți în cuptorul cu apă setat la 140 de grade timp de cel puțin 45 de minute și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Între timp, combinați bulionul de pui, ketchup-ul, melasa, ceapa, sosul Worcestershire, muștarul, oțetul, sosul fierbinte și amestecul de condimente rămas într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți la scăzut și gătiți până se îngroașă și lucioasă, aproximativ 20 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3
Scoateți Cotletele de porc din punga de vid și uscați-le cu prosoape de hârtie. Grătar ușor fierbinte. Când este gata de gătit, periați partea superioară a fiecărui cotlet cu 1 lingură de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Transferați la grătar, cu partea în jos și gătiți timp de 1 minut. Între timp, periați partea superioară cu mai mult sos. Întoarceți cotletele și gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați cotletele pe o farfurie și periați ambele părți cu mai mult sos. Acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Îndepărtați folia, periați cu mai mult sos și serviți, trecând sos suplimentar la masă.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.