Souffl De Porumb 4

Souffl De Porumb 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați souffl de porumb. Această rețetă face 16 porții cu 201 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 219 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă verde, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Souffl de ciocolată 8 S pentru două, Tort De Mere Cu Suc De Mere, și Ciocolata congelata "souffl 4 S.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă untul și crema de brânză într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați următoarele 5 ingrediente; se amestecă bine.
4
Se toarnă în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; deasupra cu cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
5
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Lăsați să stea 10 min. înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista