Sote de pui și piper în stil Italian
Sote de pui și piper în stil Italian este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 524 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați florete de broccoli, ulei vegetal, sos veggie smart chunky & savory și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Încercați Baie De Ardei Roșu În Stil Italian, Sote De Ardei Roșu De Pui, și Saut de pui si ardei gras 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți timp de 10 minute sau până se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie.
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mediu.
Adăugați ardeii și ceapa și gătiți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional. Se amestecă broccoli și se gătește 2 minute.
Se amestecă sosul. Întoarceți puiul în tigaie. Reduceți căldura la minim. Gatiti 5 minute sau pana cand puiul este fiert. Feliați puiul înainte de servire.