Sos Tomatillo
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 sos? Sosul Tomatillo ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 60 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de măsline, piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Sos Tomatillo, Sos Tomatillo, și Sos De Gratar Tomatillo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați tomatillos, usturoiul, Anaheim chile, ceapa și jalapeno pe o foaie de copt. Aruncați legumele cu uleiul, sarea și piperul. Prăjiți legumele până când tomatillos-ul capătă o culoare verde închis și ceapa se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Lăsați legumele să se răcească ușor. Cojiți usturoiul și transferați toate ingredientele într-un blender. Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Adăugați sucul de lămâie și presărați cu mai multă sare și piper.
Sosul tomatillo poate fi făcut cu 1 zi înainte, acoperit și răcit.