Sos thailandez de arahide și lime

Sos thailandez de arahide și lime
Rețeta de sos thailandez cu arahide și lime poate fi preparată în aproximativ 10 minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 284 de calorii , 7 g de proteine și 27 g de grăsimi per porție. Pentru 66 de cenți per porție , primești un sos pentru 2 persoane. Este oferit de utilizatorul spoonacular brmacdonald01 . Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor asiatice. Dacă ai la îndemână sos de soia, fulgi de chili, usturoi și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Rulouri de primăvară vegetariene fără gluten cu sos de arahide în stil thailandez , dressing thailandez cu ghimbir și lime și salată de varză thailandeză cu dressing de arahide și wontons crocanți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Adăugați untul de arahide, sosul de soia, oțetul, uleiurile și sucul de lime într-un blender. Mixați la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați usturoiul și ardeiul iute și mixați la foc mediu până la obținerea unei paste groase și uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
3
Adăugați laptele de migdale (cantitatea poate varia) și mixați o dată la viteză mică până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista