Sos tare pentru prăjitură
Dacă aveți aproximativ 20 de minute la dispoziție în bucătărie, „Hard Sauce for Cake” ar putea fi o rețetă excelentă de preparat vegetarian fără gluten și lacto-ovo pe care să o încercați. Această rețetă are 8 porții și costă 12 cenți per porție. Acest sos are 155 de calorii , 0 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Un amestec de unt, amidon de porumb, apă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 7 fani. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Rețete similare includ „Hard-Boiled Egg Gratin In A Bechamel Sauce” , „The Ultimate Frozen Nut Coconut 'Ice Cream' with Hard Shell Chocolate Sauce” și „Homemade Hard Taco Night with Carnitas and Pinto Beans” .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Adăugați treptat apa, amestecând până la omogenizare. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 15 minute, până când compoziția devine omogenă, îngroșată și limpede.
Luați de pe foc; încorporați vanilia și untul.
Se servește cald peste prăjitură.