Sos simplu de curcan cu ciuperci

Sos simplu de curcan cu ciuperci
Sosul simplu de curcan cu ciuperci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 2,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă aveți la îndemână un amestec de sos maro, picături de curcan, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Sos de curcan savuros cu ciuperci și ceapă, și Curcan cu aragaz lent, cu sos fără tam-tam {soluție simplă de Ziua Recunoștinței}.

Instrucțiuni

1
Amestecați picăturile de curcan cu apă fierbinte într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând bine pentru a dizolva toate bucățile de aromă maro din picături în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți bine amestecul de sos brun ambalat și lăsați amestecul să se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Încălziți grăsimea de curcan într-o tigaie la foc mediu și gătiți ciupercile până când își eliberează sucul, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați ciupercile cu pudră de usturoi și sos de soia și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile au absorbit sosul de soia, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
5
Se toarnă amestecul de ciuperci în sos, apoi se amestecă bine. Se lasă să fiarbă aproximativ 10 minute. Dacă se dorește un sos mai gros, bateți făina în aproximativ 1/2 cană din sos într-un castron mic, reveniți în cratiță și lăsați să fiarbă încă aproximativ 5 minute pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista