Sos Romesco

Sos Romesco
Reteta sos Romesco ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 20 minute. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 152 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de oțet de vin, migdale, ardei prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Sos Romesco.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.Aranjați Roșia, usturoiul, pâinea și migdalele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până când pâinea și migdalele sunt ușor prăjite, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UsturoiUsturoi
TomateTomate
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Transferați ingredientele prăjite într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați pentru a toca grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ardeii roșii prăjiți, oțetul, uleiul de măsline, sarea și boiaua și pulsați din nou până când sunt bine combinate și relativ netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
SareSare

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hacienda Lopez de Haro Tempranillo. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista