Sos Francez De Fructe De Mare, Cu Creveți

Sos Francez De Fructe De Mare, Cu Creveți
Sos de fructe de mare francez, cu creveți este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $29.25 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 228g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 1625 calorii. Funcționează bine ca un sos mediteranean. Un amestec de morcovi, zahăr, sos de pește thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Creveți pocați cu Fettuccine și fasole franțuzească, și Bouillabaisse (Tocană Franceză De Fructe De Mare) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați creveții clătind bine sub un robinet rece. Folosiți o sită sau o strecurătoare pentru aceasta. Scuturați excesul de apă.Curățați mai departe tăind spatele cu orice foarfecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Îndepărtați vena negricioasă, dacă există: este cel mai ușor de utilizat hârtie de bucătărie pentru a lucra și răzuiește vena pe asta. Aruncați hârtia când ați terminat.Cojiți creveții și scoateți cu grijă pielea și capul și puneți-l într-un castron separat. Nu apăsați gunoiul din cap. Nu te va ucide și va adăuga aroma stocului tău. Vrei toate cojile și capetele.Acoperiți și păstrați creveții curățați pentru a găti mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți apa, sucul de lămâie și cojile și capetele de creveți/creveți într-o oală mare cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați morcovii pregătiți, ceapa, cartofii și roșiile și amestecați.Aduceți la fierbere.Când stocul ajunge la fierbere, reduceți focul, puneți capacul și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Adăugați zahărul, sosul de pește Thailandez, pătrunjelul, usturoiul și sosul de piper. Se amestecă și se lasă să fiarbă încă 10 minute.* Vă rugăm să rețineți că nu am măsurat totul cu atenție. Încercam să imit o rețetă, așa că am ghicit câteva cantități. S-ar putea să fi folosit mai mult sos de pește decât s-a spus și, de asemenea, mai mult zahăr. Am folosit chutney de ardei picant local în loc de un sos de ardei iute. Deci, ar putea exista mici diferențe între rezultatele dvs. și ale mele. Gustați-distracția de a găti constă în experimentare!Folosind o sită foarte fină, strecurați întregul vas într-un castron. Nu lăsați cojile de creveți să cadă în stoc.Veți avea aproximativ 3 căni de stoc sau mai mult.Acum adăugați înapoi în stoc bucățile de cartofi (sau cât puteți, deoarece unii s-ar fi dezintegrat) și bucățile de morcov.Gustați-l: va avea nevoie de mai multă sare sau de o sare de condimente la alegere.Puneți-l într-un procesor sau blender și amestecați până când legumele au îngroșat ușor sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sos De PeșteSos De Pește
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați smântâna și bateți din nou.Folosiți doar cantitatea de sos pe care intenționați să o utilizați pentru felul dvs. de mâncare, adică 1 cană pentru Paste pentru șase persoane. Se răcește și se îngheață restul pentru încă o zi.Gustați din nou pentru a vedea dacă doriți să adăugați mai multă sare sau poate chiar puțin ketchup (roșii adevărate) sau sos de piper.Nu am încercat încă terina de pește, dar sosul a fost grozav peste fettucine, cu creveții care au fost pur și simplu prăjiți în ulei de măsline, cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
FettuccinăFettuccină
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați o salată verde de frunze mici amestecate-mesclun, așa cum spun francezii. Și nu uitați de vinul alb rece: un sauvignon blanc ar trebui să o facă--.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
MesclunMesclun

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baronul des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nas de fructe roșii proaspete. Structură excelentă, taninuri moi și final proaspăt de cireșe coapte și afine. Elegant și foarte tipic denumirii.Baron des Chartrons Rouge este în mod ideal asociat cu carne de vită la grătar, paste de brânză sau miel.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista