Sos De Scufundare Cu Oțet Chile

Sos De Scufundare Cu Oțet Chile
Chile oțet scufundare sos ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,34 USD pe porție. O porție conține 79 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ardei roșu, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Somonul A Câștigat Tone Cu Sos De Ghimbir Și Oțet Roșu, Găluște De Miel Cu Sos De Oțet De Castraveți, și Clătite de Scallion cu sos de scufundare cu oțet negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați borcanul, capacul și banda de șurub în apă fierbinte cu săpun, apoi clătiți bine. Bandă cu șurub uscat. Puneți borcanul gol pe un raft într-o conservă cu apă clocotită sau într - o oală adâncă de 5 până la 6 litri și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit, apoi fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți canner de la căldură, lăsând borcan în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Încălziți capacul în apă pentru a acoperi cu 2 inci într-o cratiță mică până când termometrul înregistrează 180 F (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc. Păstrați borcanul și capacul scufundate în apă fierbinte, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Îndepărtați cu grijă borcanul și capacul cu clești, apoi scurgeți borcanul cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat și capac uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Împachetați chiles în borcan. Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-l de pe foc și turnați peste ardei iute. Se răcește la temperatura camerei. Ștergeți marginea borcanului cu un prosop de bucătărie curat umezit, apoi acoperiți cu capac și înșurubați ferm banda de șurub. Răciți borcanul sigilat 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi amestecați fulgi de ardei roșu (dacă folosiți), 2 linguri de oțet de chile și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
1
* Oțetul Chile păstrează, răcit, 6 luni.·În loc să-ți faci propriul oțet de chile, poți folosi oțetul din jalape murat îmbuteliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Castellroig Cava Brut cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aroma florilor albe cu note de fructe de piatră și atingeri ușoare de citrice pe palat.Amestec: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista