Sos De Roșii Proaspete

Sos De Roșii Proaspete
Sosul de roșii proaspete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 12 calorii. Această rețetă servește 45. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Sos De Roșii Proaspete, Sos De Roșii Proaspete, și Sos De Roșii Proaspete.

Instrucțiuni

1
Roșii de miez și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2
Scoateți semințele (fie scoateți-le cu o lingură, fie țineți o jumătate în mână și stoarceți semințele) și tăiați roșiile în 1/2-in. dice. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Tăiați subțire usturoiul. Într - un 10-la 12-in. tigaie la foc mic, gatiti usturoiul in ulei de masline pana cand este moale si parfumat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați roșiile și 1 linguriță. sare și crește căldura la mediu-mare. Gatiti pana cand rosiile isi dau lichidul si incep sa baloneze. Reduceți căldura la mediu-scăzut sau scăzut, astfel încât sosul să fiarbă ușor. Gatiti, neacoperit si netulburat, pana cand uleiul se separa de sos si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Între timp, toacă busuiocul. Când sosul este gata, amestecați busuiocul și adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Variații
7
Ungeți-l: folosiți unt nesărat în locul uleiului de măsline și o ceapă medie tocată în locul usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Explorați plasturele cu plante medicinale: încercați 1/2 până la 1 linguriță. oregano proaspăt tocat, maghiran, rozmarin sau cimbru în loc de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați puțină căldură: aruncați 2 sau 3 ardei iute arbol întregi uscați cu usturoiul pentru o versiune ușor picantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 InchCartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Îndepărtați ardeii iute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
11
Alegeți mai multe produse: la începutul pasului 3, Adăugați o vinete medie decojită și tocată și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute, înainte de a adăuga roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista