Sos De Paste Cu Spanac De Anghinare

Sos De Paste Cu Spanac De Anghinare
Sosul de paste cu spanac de anghinare este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Acest sos are 304 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, inimi de anghinare, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste cu sos de anghinare și spanac, Paste Cu Sos De Anghinare, Spanac Și Roșii, și Paste De Anghinare Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree spanac în procesor de alimente până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Bateți spanacul, sosul Alfredo, inimile de anghinare, brânza mozzarella, parmezanul, crema de brânză, usturoiul și roșiile împreună într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sos AlfredoSos Alfredo
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă apă în borcanul cu sos Alfredo și se acoperă cu capac. Agitați apa în borcan pentru a elibera ultimele resturi de sos Alfredo și amestecați în oală cu amestec de sos Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Gatiti amestecul de sos Alfredo la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand branzeturile s-au topit si sosul clocoteste, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista