Sosul de mentă și șalotă pentru miel necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șobolani, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Grassfed Rack de miel cu menta-șalotă Vinaigrette, Sous Vide Rack de miel cu vinaigrette de mentă-șalot, și Cotlete de miel cu sos de ceapă eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți apa de oțet cu zahăr într-un vas mic la foc mediu. Se aduce la fierbere, apoi se adaugă sare și se amestecă până se dizolvă zahărul și sarea. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Puneți șalotele, menta și pătrunjelul în robotul de bucătărie și pulsați pentru a toca fin, apoi transferați amestecul într-un recipient mic de depozitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă saramura fierbinte peste amestecul de șalot. Acoperiți recipientul cu un capac și refrigerați până când este gata de servit sau lăsați să stea la temperatura camerei până când este gata de servit.