Sos de grătar Habanero
Sosul Habanero BBQ este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca sos și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de ardei, ardei habanero, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și salsa de Mango Habanero, Bacon pentru grătar-Burger Habanero, și Beviers stridii BBQ cu salsa Habanero.
Instrucțiuni
Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță; adăugați ardei habanero, ceapă, usturoi, fulgi de ardei roșu, piper cayenne, muștar, piper alb și sare condimentată. Lăsați amestecul să revină la fierbere, apoi amestecați zahărul brun și ketchup-ul.
Se fierbe sosul timp de 15 minute, amestecând constant. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă, 30 până la 45 de minute. Se răcește și se servește.