Sos De Curcan

Sos De Curcan
Sosul de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 357 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de salvie, sare și piper kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Încercați Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Miso-curcan frecat cu sos de curcan, și Sos De Curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți aproximativ jumătate din uleiul de măsline într-un vas mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați aripile de curcan și maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
3
Scoateți aripile de curcan și adăugați uleiul rămas, ceapa, morcovii, usturoiul, ierburile și boabele de piper și gătiți timp de 5 minute, răzuind bucățile maronii de pe fundul tigaiei. Întoarceți aripile în oală și adăugați bulion de pui. Aduceți la fierbere, degresând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore. Se strecoară și se aruncă solidele și se lasă deoparte stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
După ce curcanul s-a prăjit, puneți tigaia la foc mediu pe blatul aragazului. Aruncați o parte din grăsime dacă există prea mult (veți avea nevoie de aproximativ 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați untul și gătiți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Adăugați făina în tigaie și, folosind un bici, amestecați constant pentru a încorpora grăsimea și făina. Odată ce aveți o pastă consistentă, adăugați stocul cald într-un flux constant în timp ce amestecați pentru a rezolva orice bulgări. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, aproximativ 10-15 minute. Condimentează bine cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista