Sos De Curcan
Sosul de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 357 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de salvie, sare și piper kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Încercați Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Miso-curcan frecat cu sos de curcan, și Sos De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți aproximativ jumătate din uleiul de măsline într-un vas mare la foc mediu-mare.
Adăugați aripile de curcan și maro.
Scoateți aripile de curcan și adăugați uleiul rămas, ceapa, morcovii, usturoiul, ierburile și boabele de piper și gătiți timp de 5 minute, răzuind bucățile maronii de pe fundul tigaiei. Întoarceți aripile în oală și adăugați bulion de pui. Aduceți la fierbere, degresând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore. Se strecoară și se aruncă solidele și se lasă deoparte stocul.
După ce curcanul s-a prăjit, puneți tigaia la foc mediu pe blatul aragazului. Aruncați o parte din grăsime dacă există prea mult (veți avea nevoie de aproximativ 1/4 cană).
Adăugați untul și gătiți până se topește.
Adăugați făina în tigaie și, folosind un bici, amestecați constant pentru a încorpora grăsimea și făina. Odată ce aveți o pastă consistentă, adăugați stocul cald într-un flux constant în timp ce amestecați pentru a rezolva orice bulgări. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, aproximativ 10-15 minute. Condimentează bine cu sare și piper și servește.