Sos de ceapă cu provolone
Dacă aveți aproximativ 40 de minute la dispoziție în bucătărie, sosul de ceapă și provolone ar putea fi o rețetă excelentă , fără gluten și ovo-lacto, pe care să o încercați. Acest aperitiv are 255 de calorii , 7 g de proteine și 24 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 10 porții și costă 56 de cenți per porție. Vă este oferită de Allrecipes. 6 persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Va fi un succes la evenimentul dvs. Super Bowl . Dacă aveți la îndemână maioneză, brânză provolone, ceapă vidaliană și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 31% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sosul de ceapă caramelizată , Noduri picante cu sos de ceapă dulce și Sosul de ceapă caramelizată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit).
Într-un bol mediu, amestecați ceapa, maioneza și brânza provolone.
Transferați într-o caserolă mică.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când ceapa se înmoaie și partea de sus este aurie.