Sos de ceapă cu provolone

Sos de ceapă cu provolone
Dacă aveți aproximativ 40 de minute la dispoziție în bucătărie, sosul de ceapă și provolone ar putea fi o rețetă excelentă , fără gluten și ovo-lacto, pe care să o încercați. Acest aperitiv are 255 de calorii , 7 g de proteine și 24 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 10 porții și costă 56 de cenți per porție. Vă este oferită de Allrecipes. 6 persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Va fi un succes la evenimentul dvs. Super Bowl . Dacă aveți la îndemână maioneză, brânză provolone, ceapă vidaliană și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 31% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sosul de ceapă caramelizată , Noduri picante cu sos de ceapă dulce și Sosul de ceapă caramelizată .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Într-un bol mediu, amestecați ceapa, maioneza și brânza provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați într-o caserolă mică.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când ceapa se înmoaie și partea de sus este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista