Sos de ceapă coaptă I

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Baked Onion Dip I. Această rețetă este pentru 6 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 65 g de grăsimi și un total de 655 de calorii . Pentru 1,23 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Un amestec de maioneză, parmezan, ceapă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Vă este oferită de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 49% , ceea ce este solid. Încercați sosul de ceapă caramelizată , nodurile picante cu sos de ceapă dulce și sosul de ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Pregătiți o tavă de copt cu o capacitate de 2 litri, cu spray de gătit.
Într-un bol mare, combinați maioneza, ceapa și brânza.
Turnați amestecul în tava de copt și coaceți timp de aproximativ 45 de minute, până când partea de sus se rumenește ușor.
Se servește cald cu biscuiți rotunzi cu unt.