Sos De Carne Napolitană: Ragu Napoletano
Sos de carne napolitană: Ragu Napoletano ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 624 calorii, 34G de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 3.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, vin, roșii și sucuri san marzano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Napolitană Ragu, Ragu Rapid De Curcan: Sos Delicios De Carne Sănătoasă În Timpul Săptămânii, și Ragu De Carne La Foc Mic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de paste sau cuptor olandez, combinați vițelul, carnea de vită, ceapa și uleiul la foc mare și gătiți până când carnea este arsă pe toate părțile și sucurile de carne s-au evaporat, 10 până la 12 minute.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând constant, până când vinul se evaporă și carnea este maro mai închisă, aproximativ 5 minute.
Se amestecă roșiile, cârnații, sarea și fulgii de chile. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 2 1/2 până la 3 ore, amestecând ocazional și degresând grăsimea, după cum este necesar.
Scoateți din căldură și scoateți carnea din ragu. Reglați condimentele cu sare și piper.