Sos De Carne Italian Vechi

Sos De Carne Italian Vechi
Sosul vechi de carne italiană ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 2,01 USD pe porție. O porție conține 221 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. 218 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de parmezan, cimbru, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Sos De Carne Italiană, Sos de carne italiană și paste făinoase, și Sos De Carne Italian Consistent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, carne de vită maro și carne de porc la foc mediu până nu mai este roz; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul până se înmoaie; adăugați aproximativ 1/2 cană de vin; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciuperci, rozmarin, oregano și cimbru în tigaie și adăugați încă 1/2 cană de vin; sotati pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
RozmarinRozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CimbruCimbru
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carnea rumenită, sosul de roșii și pasta de roșii în amestec; se fierbe timp de 1 oră și se adaugă restul de 2 căni de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
CarneCarne
VinVin
5
Se fierbe sosul la foc mic timp de 2 până la 3 ore, amestecând ocazional; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista