Cârnații în stil thailandez și pansamentul de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați Unt, Ardei iute Thailandezi, carne de porc măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Bok Choy Cu Pansament În Stil Thailandez, Kao Pad (Orez Prăjit În Stil Thailandez), și Orez Prăjit În Stil Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați orezul în 2 căni de apă fierbinte timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
2
Scurgeți orezul. Tapetați un abur de bambus cu folie și faceți găuri mici pe toată folia cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Adăugați orez la abur. Puneți peste o oală cu apă clocotită și aburiți până când orezul este umed și fraged, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Vârtej 1 lingură. fiecare ghimbir și usturoi, lemongrass, tulpini de coriandru și ardei iute într-un robot de bucătărie până se toacă și se amestecă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se amestecă carnea de porc și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați 1 lingură rămasă. fiecare ghimbir și usturoi, ceapa verde și ceapa, gătind până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați amestecul de porc și gătiți, amestecând des, până când nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Transferați amestecul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați bulion, orez aburit, frunze de coriandru, busuioc, ouă și pâine, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Orez Fiert
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
12
Puneți amestecul într - un 9-cu 13-in uns. vas de copt. Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Îndepărtați folia și coaceți încă 30 până la 40 de minute până când este fierbinte în centru și se rumenesc deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
* Orezul lipicios este adesea etichetat" dulce "sau uneori" lipicios"; când este gătit, este dens și, da, lipicios. Găsiți-l pe piețele asiatice și în unele magazine alimentare bine aprovizionate.