Sos De Aluniță Burgundia

Sos De Aluniță Burgundia
Nevoie de o sos fără gluten și fără lactate? Sosul Burgundy Mole ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 278 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, sos de soia, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Visiniu De Afine, Friptură cu sos de ciuperci visiniu, și Sos de ciuperci Burgundy peste carne de vită pentru # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut ciuperci feliate și usturoi tocat în ulei fierbinte până când clare-licitație; scurgere. Se amestecă vinul roșu și ingredientele rămase. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista