Sos Bechamel De Bază

Sos Bechamel De Bază
Sosul bechamel de bază ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 598 calorii, 17g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 99 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de sare, nucșoară, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Sos de bază alb sau B, B sos de camel, și Cum se face B sos de brânză/sos de brânză.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Odată topit, amestecați făina până se omogenizează. Continuați să amestecați în timp ce făina gătește până la o culoare ușoară, aurie, nisipoasă, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Creșteți căldura la mediu-mare și bateți încet laptele până se îngroașă de roux. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic și continuați să fierbeți până când făina s-a înmuiat și nu mai are un gust pietros, 10 până la 20 de minute, apoi condimentați cu sare și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista