Soppressata Brânză Bastoane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați bețișoarele de brânză soppressata. Această rețetă servește 60 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 52 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați foietaj, gălbenuș de ou, brânză pecorino și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Soppressata Brânză Bastoane, Pachete Soppressata cu Radicchio și brânză de capră, și Bastoane De Brânză.
Instrucțiuni
Tapetați 2 foi mari de copt cu margini cu pergament sau hârtie de ceară. Într-un robot de bucătărie, lucrați soppressata cu Pecorino, muștar și apă până la o pastă fină.
Transferați pasta într-un castron.
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul foietaj gros de 1/8 inch.
Întindeți pasta soppressata uniform pe jumătatea inferioară a aluatului, lăsând o margine de 1/4 inch pe laturi. Îndoiți jumătatea superioară a aluatului pentru a acoperi pasta și apăsați marginile pentru a sigila. Folosind un sucitor, apăsați ușor partea de sus și de jos împreună. Glisați aluatul foietaj pe o foaie de copt căptușită și răciți până când este ferm.
Întindeți patiseria cu o grosime redusă de 1/8 inch și tăiați-o în 3 benzi lungi de 6 inci lățime. Lucrând cu 1 bandă la un moment dat și păstrându-le pe celelalte la frigider, tăiați patiseria într-un dreptunghi îngrijit.
Periați cu spălarea ouălor și presărați cu o treime din semințele de susan.
Tăiați aluatul transversal în bețișoare cu lățimea de 3/4 inch și aranjați-le la distanță de 1/2 inch pe foile de copt pregătite. Se dă la frigider până se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți bețișoarele soppressata timp de aproximativ 16 minute, sau până devin aurii și crocante, schimbând tigăile la jumătatea coacerii.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Faceți înainte: bețișoarele coapte pot fi păstrate într-un recipient etanș până la 4 zile sau congelate până la 2 săptămâni. Recrutați bețele într-un cuptor de 350.
Recomandarea vin: Bobby Stuckey: 1997 a fost un an banner în Piemont, Italia, și că regiunea lui Francesco Boschis Dolcetto di Dogliani Sor San Martino exploziile cu fructe-un echilibru mare pentru bastoane brânză picante.Madeline Triffon: condimente, sare și grăsimi lactate-toate aromele care îmblânzesc taninurile astringente-necesită un roșu mare precum Nottola Vino Nobile di Montepulciano Vigna del Fattore din Toscana din 1995.