Sopes De Fasole Neagră

Sopes De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sopele de fasole neagră. Această rețetă face 12 porții cu 106 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de sos fierbinte, smântână, mămăligă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sopes de Pollo con Frijoles (Sopes de pui cu fasole), Sos de fasole neagră de casă (aka sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Feliați polenta în jumătate transversal. Apoi feliați fiecare jumătate în 6 runde, cu o grosime de aproximativ 1/2 inci, astfel încât să aveți 12 runde în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
3
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Glisați ușor fiecare rundă de mămăligă în uleiul fierbinte folosind o spatulă. Dacă tigaia dvs. nu este suficient de mare, atunci prăjiți 6 la un moment dat. Se prăjește până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Scoateți din ulei și scurgeți pe o tavă de hârtie căptușită cu prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Într-un castron mediu, combinați fasolea, salsa și cele 2 lingurițe de sos fierbinte. Mash fasolea cu o furculiță sau masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un castron mic, combinați smântâna, rămânând 1 lingură de sos fierbinte și sucul de lămâie și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Construiți sopele răspândind aproximativ 2 linguri de piure de fasole neagră deasupra unei rotunde de mămăligă prăjită. Se acoperă cu o cantitate mică de salată mărunțită și aproximativ 1 lingură de salsa și se strecoară cu o parte din amestecul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista