Somon Ușor Crocant La Muștar

Somon Ușor Crocant La Muștar
Somonul ușor crocant la muștar este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 4,06 USD pe porție. O porție conține 363 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime. 4794 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pâine sandwich, muștar de cereale, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Somon La Cuptor Cu Muștar De Arțar, și Somon La Cuptor Cu Muștar De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la înălțime și reglați raftul la 6 inci sub element. Pulsați pâinea în vasul unui robot de bucătărie până când se creează firimituri grosiere, aproximativ 10 până la 12 impulsuri de o secundă. Condimentează somonul cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mediu, amestecați pesmetul, 1 lingură de unt, ambele muștar și cimbru, ciupind amestecul împreună, astfel încât untul să fie încorporat și amestecul să se lipească. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Întindeți fundul fiecărui file de somon cu un strat subțire de unt. Preîncălziți o tigaie medie la foc mediu-mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați somonul cu unt în jos și gătiți fără să vă mișcați până când s-a format o crustă frumoasă, aproximativ 2 minute. Strângeți firimiturile pe somon, apoi transferați-le la broiler. Se fierbe până când firimiturile sunt crocante și rumenite, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Revista