Somon prăjit cu salsa de var

Somon prăjit cu salsa de var
Friptura de somon cu salsa de var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.95 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați fileuri de somon tăiate în centru, piper, jalape centico--înjumătățite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Încercați Somon Prăjit Cu Salsa De Var, Somon prăjit cu salsa de var, și Somon prăjit cu Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Folosind cuțitul asharp, curățați cu grijă limesul; asigurați-vă că îndepărtați toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile de var în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați fiecare secțiune transversală în sferturi. Întoarceți limesul în castron și amestecați ceapa, cilantro și jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați 1 lingură de ulei, zahărul și un vârf de sare și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor până când strălucește. Condimentează fileurile de pe ambele părți cu sare și piper și adaugă în tigaie, cu pielea în sus. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste pe fund, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți somonul timp de 5 minute sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Transferați în 4 farfurii, lingurați salsa deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Recomandare de vin: somonul se împerechează în general bine cu roșu; aici lime tangy și salsa de ceapă roșie dulce acordă alegerea unui visiniu Fructat strălucitor sau Pinot Noir. Două alegeri excelente sunt Louis Jadot Chorey-LS-Beaune din Franța din 1998 și Coldstream Hills Yarra Valley Pinot Noir din Australia din 1998.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista