Somonul mediteranean cu fasole albă este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 468 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, garnitură: crenguțe de pătrunjel, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Orzo mediteranean cu fasole albă și Calamari, Pui Mediteranean Cu Roșii, Măsline Și Fasole Albă Cu Ierburi, și Somon cu fasole albă și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut ceapa in 1 lingura. ulei fierbinte într-o cratiță la foc mediu 2 minute sau până se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați fasole, măsline și roșii; gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, Opționale
3
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Presărați fileurile de somon uniform cu sare și piper. Gatiti somonul intr-o tigaie mare antiaderenta in 1 lingura ramasa. ulei fierbinte la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor. Puneți amestecul de fasole uniform peste fileurile de somon și serviți imediat.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.