Somon marinat cu soia și cremă de brânză

Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Somonul marinat cu soia Sara și cremă de brânză ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 603 calorii, 54g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,87 USD pe porție. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos teriyaki, miere, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon marinat cu soia și cremă de brânză, Burger umplute cu brânză și ceapă cu chutney de roșii la grătar și legume marinate, și Somon Umplute W / Spanac Ceapa & Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună sosul de soia, mierea, 2 linguri de muștar, ghimbir, usturoi și fulgi de ardei roșu într-un bol mediu. Aranjați fileurile de somon într-un vas superficial.
Se toarnă marinata peste somon, întorcând fileurile pentru a acoperi ambele părți. Acoperiți și refrigerați timp de 20 până la 30 de minute.
Între timp, faceți umplutura de somon combinând crema de brânză, ceapa verde și 1/2 linguriță de muștar într-un bol mic. La frigider până când este gata să gătească somonul.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați un vas de copt cu folie și ungeți ușor folia.
Scoateți somonul din marinată.
Tăiați o fantă în partea cea mai groasă a fiecărui file pentru a face un buzunar mic. Puneți amestecul de brânză cremă în buzunar.
Puneți somonul în vasul de copt pregătit.
Gatiti somonul in cuptorul preincalzit timp de 10 pana la 15 minute.
Scoateți din cuptor; lingura sos teriyaki peste fileuri si se presara cu seminte de susan. Reduceți căldura la 300 grade F (150 grade C). Gatiti pana cand pestele este usor fulgi cu o furculita, cu aproximativ 5 minute mai mult.