Somon la Gratar cu Salsa Verde Citrice

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mexicane în cutia dvs. de rețete, somon la grătar cu salsa verde de citrice ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 496 de calorii, 24 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,91 USD per porție. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați nectar de agave de chihlimbar, coajă de lămâie, portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 95%. Rețete similare sunt somon prăjit cu salsa verde de citrice, somon la grătar cu salsa acidulată de citrice și cotlet crocante de porc cu salsa verde de citrice.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru salsa: curățați și tăiați capetele fiecărei portocale. Cu ajutorul unui cuțit de toaletă, tăiați de-a lungul membranei pe ambele părți ale fiecărui segment. Eliberați segmentele și adăugați-le într-un castron mediu.
Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul, ceapa, menta, caperele, coaja de portocală, coaja de lămâie și fulgii de ardei roșu. Se amestecă ușor și se condimentează cu sare și piper, după gust. Pus deoparte.
Pentru somon: Puneți o tigaie grill la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Ungeți grătarul cu ulei vegetal pentru a nu se lipi somonul.
Ungeți somonul pe ambele părți cu nectarul de agave și asezonați cu sare și piper, după gust. Prăjiți până când peștele se fulge ușor și este gătit, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați somonul pe un platou și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Puneți salsa verde deasupra somonului sau serviți în lateral ca acompaniament.
Pentru salsa: curățați și tăiați capetele fiecărei portocale. Cu ajutorul unui cuțit de toaletă, tăiați de-a lungul membranei pe ambele părți ale fiecărui segment. Eliberați segmentele și adăugați-le într-un castron mediu.
Adăugați uleiul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul, ceapa, menta, caperele, coaja de portocală, coaja de lămâie și fulgii de ardei roșu. Se amestecă ușor și se condimentează cu sare și piper, după gust. Pus deoparte.
Pentru somon: Puneți o tigaie grill la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Ungeți grătarul cu ulei vegetal pentru a nu se lipi somonul.
Ungeți somonul pe ambele părți cu nectarul de agave și asezonați cu sare și piper, după gust. Prăjiți până când peștele se fulge ușor și este gătit, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați somonul pe un platou și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Puneți salsa verde deasupra somonului sau serviți în lateral ca acompaniament.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somon la gratar in meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu cu corp ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Argyle Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Argyle Pinot Noir]()
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.