Somon la grătar cu Pesto de coriandru-Pecan
Somonul la grătar cu Pesto de coriandru-Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 4.83 pe portie. O porție conține 456 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, bulion de pui, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Somon Cu Pesto De Coriandru, Somon Cu Pesto De Coriandru, și Supă de somon cu Pesto de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile pecan într-un vas de plăcintă și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 5 minute.
Lăsați nucile pecan să se răcească, apoi tocați-le grosolan.
Într-un robot de bucătărie, combinați nucile pecan cu coriandru, brânză, stoc și oțet și procesați la un piure. Cu mașina pornită, adăugați treptat uleiul de măsline într-un jet subțire. Condimentează pesto-ul cu sare și piper.
Ungeți grătarele de grătar. Condimentați somonul cu sare și piper și grătiți fileurile cu pielea în jos, la foc moderat până când sunt carbonizate frumos și crocante, aproximativ 4 minute. Întoarceți cu grijă fileurile și grătiți până când sunt fierte, cu aproximativ 3 minute mai mult. Puneți pesto - ul pe farfurii. Se acoperă cu fileurile, cu pielea în sus și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.