Somon Din Alaska La Grătar

Somon Din Alaska La Grătar
Dacă 17 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., somon la grătar din Alaska ar putea fi o mare fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți fripturi de somon, piper, până la 2 căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Supă De Somon Din Alaska, Alaskan King Salmon Chili, și Marinada De Somon Chihlimbar Din Alaska pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele șase ingrediente. Gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, somonul la grătar, acoperit, la foc mediu-fierbinte timp de 5 minute. Întoarceți somonul; ungeți cu sosul de unt. Grătiți cu 7-9 minute mai mult, întorcându-vă și ungând ocazional, sau până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista