Somonul cu vinaigretă de roșii este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 466 calorii, 41G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $6.38 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, piper măcinat, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Somon prăjit la tigaie cu vinetă de roșii, Somon cu Polentan și vinetă caldă de roșii, și Somon într-un sos de roșii și Feta (alias Salmon Saganaki) pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.