Somon cu unt de fistic-busuioc

Somon cu unt de fistic-busuioc
Somonul cu unt de fistic-busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de frunze de busuioc plus frunze suplimentare, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați File De Somon Cu Unt De Busuioc Portocaliu, Somon pocat cu unt de busuioc și Succotash, și Somon La Grătar Cu Unt De Lămâie De Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fin fisticul, 10 frunze de busuioc și usturoiul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2
Adăugați untul și sucul de lămâie și procesați până se omogenizează bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Transferați untul de fistic într-un castron mic. Acoperiți și răciți până la rece. Faceți înainte se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.Preîncălziți cuptorul la 204°.vas de copt cu unt de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De FisticUnt De Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați fileurile de somon în vas într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
5
Se toarnă vin peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Presărați somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Coaceți somonul până aproape opac deasupra, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați 2 linguri de unt de fistic deasupra fiecărei bucăți de somon. Continuați să coaceți până când fileurile de somon sunt doar opace în centru, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De FisticUnt De Fistic
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Transferați somonul în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
10
Garnisiți cu frunze suplimentare de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista