Somon Cu Salsa Dulce De Mango

Somonul cu salsa dulce de Mango necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 345 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.45 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mango, suc de lămâie, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Somon cu salsa de Mango, Somon la grătar cu salsa de Mango, și Fajitas de somon cu salsa de Mango.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând 3 linguri de suc.
Combinați ananasul, mango și următoarele 6 ingrediente într-un castron mic; rece.
Combinați rezervat 3 linguri suc de ananas cu zahăr brun și sos de soia. Pune deoparte.
Puneți somonul pe raftul broiler acoperit cu spray de gătit; periați cu jumătate de glazură.
Presărați pește cu sare și piper. Se fierbe 5 minute; întoarceți și periați cu glazura rămasă. Se fierbe 5 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Serviți salsa în 30 de minute pentru aroma de vârf. Puteți pregăti ingredientele în avans, dar nu le combinați decât cu 30 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.