Somon cu Pesto de ardei roșu
Somonul cu Pesto de ardei roșu este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 267 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pastă de roșii, ardei grași prăjiți îmbuteliați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Mâncare Curată Pesto De Ardei Roșu Prăjit Și Nuci, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Presărați peștele uniform cu 1/2 linguriță de sare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Aranjați peștele în tigaie; gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
În timp ce peștele se gătește, combinați restul de 1/4 linguriță de sare, ardei gras și ingredientele rămase într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Serviți pesto peste pește.
Alegere durabilă: căutați somon etichetat" Alaska sălbatică " și puteți fi sigur că obțineți o opțiune durabilă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.