Somon cu Năsturel ofilit și pansament balsamic cu lămâie
Somonul cu Nasturel ofilit și pansament balsamic cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, file de somon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 90%. Încercați Somon cu Năsturel ofilit și pansament balsamic cu lămâie, Somon cu Nasturel ofilit și burniță balsamică, și Carpaccio de ton cu salată de năsturel și pansament Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați oțetul cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul și coaja de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare și adâncă, aduceți 1 inch de apă la fierbere. Ungeți ușor un suport pentru aburi și puneți-l în tigaie. Adăugați cu grijă fileurile de somon într-un singur strat. Acoperiți și aburiți la foc moderat timp de 5 minute. Presărați năsturelul peste somon, acoperiți și aburiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați somonul și năsturelul în farfurii. Puneți pansamentul peste somon și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Note: o porție-Calorii 324 kcal, grăsimi totale 3 gm, grăsimi saturate 3 gm, proteine 39 gm, carbohidrați 4 gm
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.