Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul crocant în bulion de legume ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 924 calorii, 36g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Tofu Crocant Condimentat În Bulion De Ghimbir, Amestec De Bulion De Legume, și Bulion De Legume.
Instrucțiuni
1
Bateți oul și muștarul într-un castron. Se amestecă în uleiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați usturoi, sare și suc de lămâie după gust. Se condimentează cu piper.Pentru somon
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Aduceți bulionul la fiert într-o tigaie mare; adăugați fenicul și gătiți 4 minute. Pat somon cu 1/4 linguriță ulei pe fiecare parte, se condimentează cu sare și piper după gust și se pune pielea cu fața în jos într-o tigaie. Gatiti la foc mediu 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele devine roz deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați păstârnac în bulion și gătiți 2 minute. Lingurați legumele și bulionul în 4 boluri; Așezați 1 file în fiecare castron și acoperiți cu busuioc, mentă și 1 1/2 linguriță sos aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Aioli
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți oul și muștarul într-un castron. Se amestecă în uleiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați usturoi, sare și suc de lămâie după gust. Se condimentează cu piper.Aduceți bulionul la fiert într-o tigaie mare; adăugați fenicul și gătiți 4 minute. Pat somon cu 1/4 linguriță ulei pe fiecare parte, se condimentează cu sare și piper după gust și se pune pielea cu fața în jos într-o tigaie. Gatiti la foc mediu 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele devine roz deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc.
9
Adăugați păstârnac în bulion și gătiți 2 minute. Lingurați legumele și bulionul în 4 boluri; Așezați 1 file în fiecare castron și acoperiți cu busuioc, mentă și 1 1/2 linguriță sos aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Aioli
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.