Somon BBQ peste verdeață mixtă

Somon BBQ peste verdeață mixtă
BBQ somon peste verdeturi mixte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.52 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 393 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Un amestec de piper măcinat, salată verde, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Încercați Somon ars peste verdeață mixtă, Somon cu crustă de plante cu salată de verdeață mixtă, și Pizza La grătar de 20 de Minute cu somon afumat și verdeață mixtă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună praf de chili, praf de usturoi, praf de ceapă, zahăr, sare, ienibahar, chimen, piper alb și boia de ardei. Rezervați 1 1/2 linguri de amestec pentru vinetă și presărați amestecul de condimente rămas peste fileurile de somon. Acoperiți și refrigerați timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
UmărUmăr
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Grătar ușor de grătar și răspândiți o cantitate mică de ulei de măsline pe fileurile de somon. Gatiti somonul 4-5 minute pe fiecare parte, sau pana cand se usuca usor cu o furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Într-un castron mic, amestecați împreună cocktail de suc de roșii-legume, oțet, roșii, ulei de măsline și amestec de condimente rezervate pentru a face vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați salata verde într-un castron mare, stropiți cu vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Împărțiți verdele între plăcile individuale de servire. Topiți fiecare farfurie cu un file de somon și lingurați orice vinetă rămasă peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
VerziiVerzii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Revista