Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul ars pe spanacul pentru copii. Pentru $6.28 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 570 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, unt, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon ars pe spanac pentru copii, Somon prăjit în tigaie pe rucola pentru Bebeluși, și Somon prăjit de 30 de Minute cu ciuperci Baby Bok Choy și Shiitake.
Instrucțiuni
1
Presărați somonul cu sare și piper. Topiți 1 lingură de unt în tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați somon;saut până la doar opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
3
Transferați pe placă.
4
Topiți 1/2 lingură de unt în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adaugă jumătate de eșalotă și jumătate de tarhon; saut pentru 30 de secunde. Creșteți căldura la mare; adăugați jumătate de spanac și aruncați 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Tarhon
Spanac
6
Adăugați spanacul rămas; aruncați până se ofilesc. Împărțiți între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
7
Topiți restul de 1/2 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați șalotele rămase și tarhonul;saut pentru 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Tarhon
9
Adăugați vin și smântână și fierbeți până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi lingura, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Puneți somonul în tigaie; fierbeți 1 minut. Aranjați somonul cu sos deasupra spanacului.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.