Somon ars pe spanac pentru copii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul ars pe spanacul pentru copii. Pentru $6.28 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 570 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, unt, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon ars pe spanac pentru copii, Somon prăjit în tigaie pe rucola pentru Bebeluși, și Somon prăjit de 30 de Minute cu ciuperci Baby Bok Choy și Shiitake.
Instrucțiuni
Presărați somonul cu sare și piper. Topiți 1 lingură de unt în tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați somon;saut până la doar opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Topiți 1/2 lingură de unt în aceeași tigaie.
Se adaugă jumătate de eșalotă și jumătate de tarhon; saut pentru 30 de secunde. Creșteți căldura la mare; adăugați jumătate de spanac și aruncați 30 de secunde.
Adăugați spanacul rămas; aruncați până se ofilesc. Împărțiți între plăci.
Topiți restul de 1/2 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele rămase și tarhonul;saut pentru 30 de secunde.
Adăugați vin și smântână și fierbeți până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi lingura, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Puneți somonul în tigaie; fierbeți 1 minut. Aranjați somonul cu sos deasupra spanacului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.