Somonul ars pe mazărea cu piure de ierburi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 327 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.29 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, file de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon Cu Ierburi În Tigaie, Somon prăjit servit cu piure de cartofi Wasabi, și Ton Cu Ierburi Arse.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați prazul; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
3
Adăugați apă și mazăre; gatiti 5 minute sau pana cand mazarea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
4
Puneți amestecul de mazăre într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați busuioc, suc și tarhon; procesați până se omogenizează, adăugând mai multă apă, dacă este necesar. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Piper
Busuioc
Suc
Apă
Sare
6
Presărați somonul cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Somon
Sare
7
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați somon, cu pielea în jos și gătiți timp de 6 minute sau până devin aurii. Întoarceți și gătiți timp de 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.