Sole Meuniere cu sos balsamic de unt brun

Sole Meuniere cu sos de unt Balsamic maro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 525 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pătrunjel, unt, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Talpă Meuniere Cu Sos De Caper Cu Unt Rumenit, File De Talpă Cu Un Sos De Trandafir De Unt Brun, și Talpă De Lămâie Cu Capere Și Crutoane În Sos De Unt Brun.
Instrucțiuni
Înmuiați fileurile în lapte timp de 20 de minute.
Se scoate din lapte și se usucă.
Condimentează fileurile cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat în fiecare din cele 2 tigăi mari de sote până la cald.
Puneți făina într-un vas puțin adânc și condimentați cu sare și piper. Fileuri de dragare în făină, scuturând orice exces de făină. Scufundați fileurile înapoi în lapte și apoi din nou în făină.
Așezați fileurile în tigăi sotate și gătiți la foc mediu timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și crocante.
Transferați fileurile din tigăi într-un platou, presărați pătrunjel.
Ștergeți tigaia curată și adăugați untul.
Se încălzește până când untul începe să se rumenească.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul balsamic.
Se toarnă sosul peste pește și se servește.
Garnisiți cu felii de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.