SoCal Guacamole Burger
SoCal Guacamole Burger ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 486 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 2.99 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți chifle de hamburger cu cereale integrale, suc de lămâie, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați SoCal Veggie Burgers, Burger De Curcan Cu Guacamole, și Burger de pui cu guacamole și chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Puneți jumătate de avocado într-un castron; amestecați cu o furculiță până aproape netedă.
Adăugați smântână și următoarele 3 ingrediente în castron; amestecați pentru a combina. Dice rămase jumătate din avocado.
Adăugați avocado tăiat cubulețe, roșii, jalapeo și 1/8 linguriță de sare în castron; amestecați ușor pentru a combina.
Împărțiți carnea de vită în 4 porții egale. Modelați ușor fiecare porție într-un pateu (1/2-inch grosime). Apăsați o indentare de dimensiuni nichel în centrul fiecărui patty.
Se presară uniform cu restul de 3/8 linguriță de sare și piper.
Așezați burgerii pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătați 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Înveliți ușor părțile tăiate ale chiflelor cu spray de gătit.
Așezați chiflele, tăiați părțile în jos, pe grătar; grătar 1 minut sau până la prăjit.
Așezați 1/4 cană de varză pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; acoperiți fiecare cu 1 patty, aproximativ 3 linguri de guacamole și jumătatea superioară a cocului.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.