Snapper roșu la grătar cu Mojo de Grapefruit-cimbru
Snapper roșu la grătar cu Grapefruit-cimbru Mojo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 428 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de 1 grapefruit, ulei de canolan, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8, și Degete De Snapper Cu Migdale De Nucă De Cocos Cu Salată De Grapefruit Și Avocado.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți peștele cu ulei și condimentați ambele părți ale peștelui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
Ulei De Gătit
3
Așezați peștele pe grătar și grătiți timp de 3 până la 4 minute sau până se rumenesc și ușor carbonizate. Întoarceți peștele și continuați la grătar, timp de 3 până la 4 minute pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți peștele de pe grătar și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Stropiți mojo peste snapper și serviți cu felii de grapefruit pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
6
Combinați toate ingredientele într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.