Snapper Roșu La Cuptor Cu Topping De Citrice-Roșii

Snapper Roșu La Cuptor Cu Topping De Citrice-Roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Snapper roșu la cuptor cu Topping de citrice - roșii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $15.18 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1466 calorii, 168g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de snapper, ceapă verde, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Încercați Snapper Roșu La Cuptor Cu Topping De Citrice-Roșii, Snapper cu Topping de roșii, și Pui cu crustă de Pecan cu Topping de citrice-roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade.Înveliți snapperul roșu pe ambele părți cu o parte din uleiul de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Red SnapperRed Snapper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați peștele într-un vas de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Amestecați uleiul rămas, roșiile cu ardei iute verzi, bucățile de mandarină, ceapa verde și coriandru într-un castron mic.Condimentați toppingul după gust cu sare și piper și ierburi de pește.Puneți toppingul peste Snapper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Red SnapperRed Snapper
MandarinăMandarină
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Coaceți până când Snapper este doar opac în centru, aproximativ 15-20 de minute.Poate fi gătit dacă este preferat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Presărați migdale deasupra fiecărei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista