Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Snapper roșu cu fenicul și ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,93 USD pe porție. O porție conține 541 calorii, 75g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți fenicul, ciuperci, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Roșu Cu Fenicul, și Snapper de fenicul în pergament pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.