Snapper roșu întreg la grătar cu sos fierbinte de citrice-ghimbir
Snapper roșu întreg la grătar cu sos fierbinte de citrice-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 529 calorii, 94G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 7.71 pe portie. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați snapper, ulei de măsline, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Fripturi de ton la grătar cu sos de citrice-ghimbir, Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, și Snapper la grătar cu sos de Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 10 ingrediente; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Pentru a pregăti peștele, înscrieți fiecare pește cu 3 tăieturi diagonale pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Periați în afara peștelui uniform cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Se presară cu sare kosher și piper negru. Umpleți felii de lămâie și usturoi în tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Așezați feliile de lămâie rămase în fiecare cavitate de pește. Înveliți în afara peștilor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Puneți peștele pe grătar; grătați 40 de minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. (Peștele nu trebuie transformat.)
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.