Smucitură la grătar frecat pește întreg cu sos de oțet fierbinte (Escovitch)

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Smucitură la grătar frecat pește întreg cu sos de oțet fierbinte (Escovitch) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 48G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.36 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați snapper, piper măcinat grosier, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Pui frecat la grătar cu glazură de Habanero-mentă, Jerk frecat coapsele de pui cu sos fierbinte de Mango-Habanero de casă, și Spice spaniol frecat Rib-Eye cu sos de friptură de oțet Sherry.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Combinați toate condimentele într-un castron mediu. Puneți deoparte jumătate din freca de condimente într-un recipient etanș pentru o altă utilizare; depozitați la temperatura camerei până la 6 luni.
Frecați ambele părți ale peștelui cu jumătatea rămasă din freca de condimente. Grătați pe ambele părți timp de aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert.
Scoateți din grătar și turnați imediat sosul Escovitch peste pește și serviți.
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu pe grătarele grătarului sau pe un arzător. Se fierbe câteva minute și apoi se toarnă peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Perechi alimentare sugerate: pui prăjit, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.