Slow Cooker Friptură De Vită

Slow Cooker Friptură De Vită
Slow Cooker Roast Beef ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără lactate și FODMAP are 431 calorii, 45g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, piper, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 de ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Friptură De Vită Cu Aragaz Lent, și Aragaz Lent Friptură De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sosul de soia și se amestecă supa de ceapă uscată în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Se amestecă bine.
3
Așezați friptura chuck în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Adăugați apă până când partea superioară de 1/2 inch a fripturii nu este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Adăugați ardeiul proaspăt măcinat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
6
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 22 de ore.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În22 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista