Slow-Aragaz Sânge Portocaliu Acidulat Vin Fiert
Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Vinul fiert acidulat cu portocale de sânge cu aragaz lent ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 156 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită vin, anason stelat, sodă de portocale din sânge și păstăi de cardamom. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Slow-Aragaz Sânge Portocaliu Acidulat Vin Fiert, Vin Fiert Cu Aragaz Lent, și Vin Fiert Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un aragaz lent electric. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2 ore; se amestecă zahărul și oțetul. Se amestecă sifon chiar înainte de servire.