Slow-Aragaz Sânge Portocaliu Acidulat Vin Fiert

Slow-Aragaz Sânge Portocaliu Acidulat Vin Fiert
Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Vinul fiert acidulat cu portocale de sânge cu aragaz lent ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 156 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită vin, anason stelat, sodă de portocale din sânge și păstăi de cardamom. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Slow-Aragaz Sânge Portocaliu Acidulat Vin Fiert, Vin Fiert Cu Aragaz Lent, și Vin Fiert Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un aragaz lent electric. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2 ore; se amestecă zahărul și oțetul. Se amestecă sifon chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista